2020-12-16 08:02:11• hírek • Bede Emőke

Ajándékokkal érkeztek az egyenruhások

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség munkatársai a drogprevenciós központ és a határrendészet segítségével újabb gyermekek karácsonyát tette szebbé. A „Kis gesztusok nagy álmokat váltanak valóra” című projekt keretében megvalósuló tevékenység során az egyenruhások két, Nagykárolyban található családi típusú nevelőotthont keresett fel.

A rendvédelmi szervek ajándékokkal érkező csapatát mindkét helyszínen 6 és 17 év közötti, tehát elemi, általános és középiskolai képzésben részt vevő diákok fogadták, kik az alkalomra több karácsonyi dallal is készültek. A gyerekeknél egyébként nem első ízben jártak a rendőrök és a drogprevenciós központ munkatársai, hiszen a fentebb említett projekt során számos olyan tájékoztató foglalkozást szerveztek megyeszerte, mely által a hatóság e kiszolgáltatott helyzetben levő kiskorúak áldozattá válását és a fiatalkori bűnözést szeretné megelőzni, illetve visszaszorítani. A járványügyi óvintézkedések okán az ajándékok átadására és a közön kántálásra az udvaron került került sor – derül ki a rendőrség közleményéből.


Nem ez volt egyébként a rendőrség egyetlen ilyen jellegű akciója mostanában. Amint arról korábban beszámoltunk, nemrégiben a Szent Tatiana nevét viselő nappali központba is ajándékokkal megpakolt autóval érkezett meg a csapat, mely által 25 szegény gyermek arcára sikerült mosolyt csalni.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: